AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 maj 2015

Grönt är skönt - här är höstens inredningsnyheter

Nu har många inredningsföretag visat upp vad som kommer till hösten (några är på gång redan nu i butikerna). En av de gemensamma nämnarna är färgen grönt - den kommer vi att se ungefär överallt i höst. Alla nyanser av grön gäller, men gärna sköna gröna färger hämtade från naturen; mossgrön, friskt björklövsgrön och granbarrsgrön. Här är några av mina favoriter.

Grönt är skönt - Linum, Hemtex, Mateus, Jotex, Rusta, Iittala och Cervera Foto: Annika Rådlund
Grönt är skönt - Linum, Hemtex, Mateus, Jotex, Rusta, Iittala och Cervera Foto: Annika Rådlund

Härligt grön sammetsöverkast från Linum, lampor med grön marmorfot från Hemtex, portugisisk keramik från Mateus, gardiner med bladmönster från Jotex, tapet med blad i olika gröna nyanser från Rusta, gröna julnyheter Rusta och en fantastisk vas (den måste jag sätta klorna i) från Broste Copenhagen hos Cervera (ca pris 249 kr) Grön fågel Birds by Toikka från Iittala (de här fåglarna finns i olika färger och storlekar och har ett rek pris på runt 3000 kr och uppåt) ljusstakarna som skymtar till höger i bild heter Nappula och är också från Iittala.


www.cervera.se
www.hemtex.se
www.iittala.com
www.jotex.se
http://linumdesign.com/collection/autumn-2015
www.mateus.se
www.rusta.seNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Tapet

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår