AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 april 2011

Gynnings konst på glas

Skåla med Carolina Gynning hemma i köket! På Cerveras nya sköna glasserie finns Carolinas självporträtt från hennes konstverk. Glasen har sex olika motiv med hennes budskap och attityd.  "Make peace with the past so it wont screw up the present", "Love is joy", och "Free mind" är några av dem.
Själv är hon glad för att hennes konst får leva vidare genom glasserien eftersom hon ofta saknar sina motiv då tavlorna säljs. Hon har själv varit med  i formgivningsprocessen. Eftersom designen på glasen sticker ut tycker hon att det är perfekt att matcha glasen med vitt porslin. Vill du satsa på en tuffare dukning så tycker jag att rött, grönt, gult, blått och alla klara rena grundfärger passar till. Även brunt eller svart blir nog snyggt!
Glasen är gjorda i kvalitetsglas och de tål maskindisk, så de ska klara många fester. Serien består av två modeller av vinglas, ett ölglas, ett champagneglas, ett martiniglas och ett drinkglas.
Skål Carolina!

Gynnings konst på glas

Carolina Gynnings glas finns i Cerveras butiker i slutet av maj för 249 kr/st, utom drinkglasen som kostar 199 kr/st.
Cervera

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår