AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 maj 2014

H&M Home öppnar i Hornstull

I slutet av september 2014 öppnar H&M Home i Hornstull. Härligt, två stationer ifrån där jag bor. Det finns även en till H&M Home i Stockholms innerstad, och den ligger på Drottninggatan. Fördelen med Hornstull är, för er som är utomsocknes, att tunnelbaneingången är precis inuti gallerian. Bra om man inte vill irra omkring på gatorna utan att hitta. H&M Home har en hel del godbitar och det är billigt. Man hoppas bara att det inte är underbetalda textilarbetare i Bangladesh som gör kuddfodralen utan att det har blivit bättring på den fronten. Antar att samma fabriker som kläderna används för tillverkning av textilierna.

H&M Home
H&M Home

H&M Home hakar på djurtrenden, ska bli spännande att se vad de har i den nya butiken. H&M Home lanserades i februari 2009 och detta blir H&M:s fjärde butik med Home-sortiment i Sverige.Nyckelord:

Butik

Inredning

Nyheter

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår