AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 juli 2014

Harads - en annorlunda möbelgrupp...

Den här möbeln dök precis upp bland nyhetsinformationen för oss journalister. Harads ska vara en ny annorlunda möbelserie med grova dimensioner. Hela serien är tillverkad i limträ och har ställbara fötter i gult. Men det är bara den här bilden som visas, så jag har ingen aning om hur de andra möblerna i serien ser ut och det står att Harads är inspirerad av de djupa norrlandsskogarna, vilket jag inte riktigt hänger med på...mer än att namnet Harads är en tätort i Bodens kommun. Jag tycker nog att den här passar bättre i en offentlig miljö eller i en parkmiljö. Eller är du sugen på att ha en låda i trädgården?

Harads / Design Bertil Harström & Johan Kauppi
Harads / Design Bertil Harström & Johan Kauppi

Jag gillar att "lådan" är tillverkad i trä som kommer att åldras med tiden och bli vackert grå. Jag gillar kontrasten mot naturen, för även om den är tillverkad av trä så gör dess former att den inte alls smälter in, och det i sig ger en härlig effekt och man kan titta på naturen som "genom en TV-ruta". Boxen ska vara den största möbeln i serien och den fungerar nog bra som både sol- och regnskydd och kan även fungera som en avskärmad möblerbar yta. Möbeln tillverkas i Västernorrland.

NolaNyckelord:

Nyheter

Övrigt

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår