AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 mars 2018

Härliga färger på Nordiska trädgårdar

Om det är något man går igång på när det gäller trädgård så är det färg tycker jag. Tänk er till exempel en turkos trävägg en en massa krukor med blommor i olika färger framför....och en rosa cykel. Och ett par gula stolar och ett litet bord. Ja, då har man en plats som man blir glad av. Och titta här på Nordiska trädgårdars pressbild, man blir ju så glad! En solgul vägg och färgglada blommor. Ska bli skönt med färg efter att ha haft en vinter där "vitt och fräscht" har dominerat...med tanke på all snö vi haft i år!

Trädgårdsinspiration Foto: Nordiska Trädgårdar
Trädgårdsinspiration Foto: Nordiska Trädgårdar

Sol ute, sol inne, sol i hjärta sol i sinne... Om du vill ha trädgårdsinpiration så kan jag rekommendera trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar med två mässhallar fyllda till bredden med allt för balkongen, trädgården och uteplatsen.
Mässan avslutas på söndag och nästa år arrangeras mässan 21-24 mars 2019

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.stockholmsmassan.se www.nordiskatradgardar.seNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Mässor

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår