AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 juni 2017

Härliga nyhter för den lille

Djur och natur är alltid fint i barnrum tycker jag. Jag är inte ett stort fan av helvita barnrum utan gillar mera färg, dessutom så kan ju barn när de är riktigt små bara ser starkare färger. Djur lockar dessutom till lek. Här är några fina nyheter både för barnrumet och till badrummet för den allra minsta i familjen.

Härliga nyhter för den lille

Världsbra matta
Jotex släpper en kollektion mattor tillverkade av recyclade PET-flaskor. Kollektionen är certifierad enligt GRS (Global Recycling Standard), vilket garanterar spårningsmöjligheten av det återvunna materialet. Mattkollektionen landar i butik med start juli 2017 och omfattar sex modeller för såväl barnrum som hemmet i stort. Lekfulla modellen WORLD mäter storleken 140 cm i diameter och passar utmärkt i barnrummet.
www.jotex.se

Sophie La Girafe
Den söta lilla giraffen Sophie la Girafe är en av världens mest sålda bitleksaker. I sortimentet finns även babyvårdsprodukter som är speciellt lämplig för den känsliga babyhuden. Hela serien är ekocertifierad vilket garanterar att produkterna innehåller 99,4% naturliga ingredienser och att tillverkningen av produkterna är ekologisk och etisk försvarbar. Hudvårdsserien är dermatologisk testad och fri från allergener, parabener och eteriska oljor.
www.sophielagirafe.se www.apotekhjartat.se

Mysig filt
Det blir mjukt och skönt i både famnen, sängen och i vagnen med Siesta barnpläd i 100% borstad organisk bomull. 70 x 90 cm. www.klippanyllefabrik.se
(Pris 380 kr)

Smart speldosa med nattlampa
Pingvinen Zoe är en portabel speldosa, nattlampa och trådlös högtalare i ett. Zoe har förprogrammerade sånger och ljud, såsom hjärtljud, vitt brus och vaggvisor. Du kan dessutom spela upp din favoritmusik eller sagor via den trådlösa högtalaren.
www.reirei.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Badrum

Barn

Detaljer

Inredning

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår