AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 oktober 2013

Hem- och villamässan 3-6 oktober!

Inredning, bygg, trädgård – och choklad ur alla perspektiv och Leila Lindholm lanserar en inredningsbok, Arga snickaren ger hemmafixar-råd och konditorn Magnus Johansson svarar på allt om choklad. Allt detta händer i Stockholm -då både Hem -och villamässan och chokladfestivalen går av stapeln. I dagarna fyra, mellan 3 och 6 oktober, händer allt detta och mycket, mycket mer på Stockholmsmässan. Hur ska man hinna med allt på en dag undrar jag, som bara kommer att vara där på torsdagen, som även är pressdagen. Som vanligt kommer jag att fota ALLT som är spännande, nytt och inspirerande. Håll utkik här för godbitar som jag kommer att hitta på mässan!

Hem- och villamässan 3-6 oktober!

Konditorn Magnus Johansson, Leila Lindholm och Arga snickaren kommer att vara på Hem- och villamässan i Stockholm 3-6 oktober.

Hem-och villamässan går av stapeln 3-6 oktober i Stockholm, 24-27 oktober i Göteborg, 28 februari- 3 mars  2014 i Malmö och det kommer en helt NY mässa Hem-och villa Utemiljö i Stockholm 20-23 mars.

 

Hem- och villamässanNyckelord:

Bygg

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår