AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 juli 2015

Himmelska kök i sekelskiftsstil från Himlekök

Om man är ute efter ett lantligt kök i den klassiska sekelskiftsstilen så har Himlekök många fina lösningar att välja mellan. Deras luckor, skåpsinredning och stommar är tillverkade i massiv trä, MDF eller melamin beroende på önskemål och behov. Deras “Platsmålade kök” levereras grundmålade för att sedan målas för hand på plats, det ger ett lantligt utseende, som jag tycker känns lite mer gediget. Jag är ett stort fan av trä så det är vad jag skulle välja. I mitt kök fick en snickare platsbygga en specialritad köksdel för att det skulle passa in i allt det gamla runtomkring. Fördelen om man målar på plats sedan är också att skarvarna syns mindre och det är lätt att måla på igen om färgen skulle gulna med åren.

Klassiska kök från Himlekök
Klassiska kök från Himlekök

Himlekök har både vitrinskåp, spröjs, spegeldörrar och klassiska beslag i tidsenligt utförande. Det går att välja mellan utanpåliggande eller innanpåliggande luckor, valfri spegelprofil, synliga gångjärn och annat som gör att det ser tidsenligt ut. Fördelen med den här stilen är att den inte går ut tiden och blir omodern i ett naffs.

Himlekök

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inspiration

Kök

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår