AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

4 oktober 2014

Hornstull har fått en egen tapet

Det är ju verkligen inte helt lätt att välja tapeter, dels för att man ibland är rädd att det inte ska bli så bra som man önskar och dels för att man är rädd för att tröttna på tapeten efter ett tag. En bra väg att gå är då att måla alla väggar vita, utom en. På den väggen slår man på stort! Då gör det inte så mycket om man tröttnar, det är ju lättare att byta ut bara en vägg istället för alla. En tapetkollektion som sticker ut lite är Hornstull som illustratören Jenny von Döbeln har skapat. Den passar jättebra på en vägg, extra kul är det förstås om man har någon anknytning till Hornstull eller Stockholm, men den passar lika bra över hela landet. Jenny har arbetat som illustratör sedan 2007 och grundade sitt företag Mini Empire tre år senare. Hennes härliga illustrationer, ofta föreställande djur som attribut för människor, finns sedan tidigare på allt från kuddar och örngott till posters. Överskottet av försäljningen av just tapeterna går till Läkare utan gränser. Så köper man de här stödjer man både en svensk illustratör och välgörenhet.

Photowall
Photowall

Slå på stort med ett motiv över hela väggen. Jenny Döbelns tapet Hornstull passar lika bra i barnrummet som i värdagsrummet.

Tapeten finns att köpa som måttanpassad tapet på Photowall.se för 347 kronor per kvadratmeter. Den lanserades 25 september, och överskottet från försäljningen går oavkortat till Läkare utan gränser.

Jennys egna företag Mini Empire


Photowall Nyckelord:

Inspiration

Nyheter

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår