AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 mars 2016

Hus med dressingroom och kontor? Myresjös senaste husmodell

Nu lanserar Myresjöhus nya huskoncept som ska göra att steget från lägenhet till eget hus inte blir så långt. De lanserar två nya unika hus bland deras Level One- modeller, ett av dem heter Smart 178 och är det största av modellerna (husen finns i 10 olika storlekar - från 75 m² till 178 m²). Smart 178 är ett 2-planshus med boarea på 177,8 m² och det är ritat för en större familj eller dig som vill ha ytor som ger flexibilitet i planeringen av ditt nya hem. Här finns exempelvis flera rum som kan inredas som kontor, dressingroom eller gästrum. Vilken dröm!

Myresjöhus Smart 178
Myresjöhus Smart 178

Smart 178 är unikt i Level one- serien på det sätt att det är det största huset med både stort vardagsrum och kök. Övervåningen har fyra stora sovrum, allrum och gott om plats för förvaring. Vid behov kan föräldrasovrummets dressingroom ändras till sovrum, kontor eller gästrum med ingång från allrummet.
Direkt på entrévåningen kommer husets storlek till sin rätt med ett rejält kök, matplats och vardagsrum. Smart och rymligt alltså.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

http://www.myresjohus.se/vara-hus/sok-hus/levelone/smart-178/Nyckelord:

Arbetsrum

Bostäder

Bygg

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår