AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 oktober 2014

Icehotel i fokus i ny tapetkollektion

Photowalls samarbete tillsammans med Icehotel,det världsomtalade ishotellet i Jukkasjärvi, har resulterat in några härliga fototapeter som fångar essensen av Lapplands vackra natur. Kollektionen innehåller motiv med norrsksken, soluppgång över Torneälven och motiv från Icehotels insida. Tanken är att gästerna som bott på hotellet ska bli så inspirerande att de vill ha lite av den känslan hemma också. Tapeten passar även de som älskar vintern (tyvärr hör inte jag till den gruppen då min favoritårstid är sommaren). Men bilderna är otroligt vackra och det kan bli spännande inslag i hemmet med en sådan fotovägg helt klart. Ice ice baby!

Photowall Icehotel
Photowall Icehotel

Photowall presenterar ett exklusivt samarbete tillsammans med Icehotel - hotellet i Jukkasjärvi som är byggt helt av is. Samarbetet har resulterat i en tapetkollektion som skildrar omgivningen innanför och utanför Icehotels väggar. Kollektionen innehåller nio motiv och går att måttbeställa både som fototapet och canvastavla. Fototapeterna kostar 328 kronor per kvadratmeter och canvastavlorna har ett från pris på 222 kronor.

 

PhotowallNyckelord:

Hotell

Inspiration

Nyheter

Tapet

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår