AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 augusti 2012

IKEA 2013- se den interaktiva katalogen med smartphone!

Idag hade IKEA sin pressvisning på Östermalm i Stockholm där de presenterade katalogen för 2013. Jag siter här med den här på mitt skrivbord nu och den är i lite större format än den brukar vara. På visningen meddelade de att den kommer för första gången att finnas även som interaktiv katalog. Med en smartphone kan katalogsidorna visa filmer och 3D-modeller där man kan titta in bakom stängda dörrar och ändra om gardinerna. Kanske bra om man inte orkar trängas i möbelvaruhusen på helgerna, men man kan ändå kolla in möblerna man vill köpa från alla vinklar.
Textil och trivsel är årets tema i katalogen.
- Inspirationen har vi hittat i det riktiga livet hemma. Resultatet är smarta, fina vardagslösningar som får livet hemma att funka ännu bättre och inspirerar männsikor att inreda utifrån vad man gör hemma istället för i vilket rum man befinner sig, sa Marcus Engman som är designchef på IKEA.
Det interaktiva bonusmaterialet når man antingen via App eller på IKEA.se. Årets IKEA katalog landar i brevlådan under vecka 34.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Så här såg det ut på IKEA.s pressvisning idag, färgstarka mönster och ljuv spets. Textil är i fokus i IKEA katalogen 2013.

 

IKEANyckelord:

Belysning

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Textil

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår