AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 november 2013

Ikea vill skapa frihet i köket

I pressreleasen för Ikeas köksnyheter står det så här; "Frihet i köket! Inför våren vill vi också bjuda på rykande färska köksmiljöer som vi hoppas ska inspirera till personliga lösningar som inte bara behöver hålla sig i köket. Nej, släpp köket fritt och låt det smita upp för en trappa eller ut i vardagsrummet".
På just den här bilden där Ikea visar hur det kan se ut så tycker jag att de ser väldigt rörigt ut, som en blandning mellan kök och garage...Jag tycker att det är skönt att ha några köksskåp med luckor där man kan stänga in travar med skålar och plastbunkar, medan man sätter fram de allra trevligaste köksprylarna på en öppen hylla. Eller i alla fall de saker som man använder mest. Då blir de praktiskt och inte fullt så rörigt intryck som det blir med bara öppna hyllplan.

Ikea vill skapa frihet i köket

Ett kök för den som ständigt jobbar i köket och som snabbt vill ha tillgång och överblick över alla köksprylar.

 

IkeaNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår