Inredningskändisar på Ljusdal Trend - mässan!

Inredningskändisar på Ljusdal Trend - mässan!

Ikväll har jag varit på en liten VIP-visning på Ljusdal Trend -mässan, som kommer att äga rum lördag och söndag, i min födelseort i Hälsingland. Ikväll fick jag bland annat lyssna på ett litet utdrag ur Lotta Ahlvars föreläsning om mode och inredningstrender, hon är vd för Svenska Moderådet och en riktig trendguru.
Imorgon kommer Stefan Nilsson som är Sveriges mest kända Trendanalytiker att vara på plats. De här är riktiga kändisar i "min värld" och jag träffar dem ofta på pressvisningar i Stockholm. De håller koll på alla inredningstrender- både de nuvarande och vad som kommer plus att de håller koll på hur de olika inriktningarna uppkommit.
Den "gröna" trenden håller i sig, menade Lotta Ahlvar. "På 70- talet skulle man flytta ut och bo på landet - men nu är trenden att istället ta in naturen".

Bild 1: Butik Kardemumma har hakat på naturtrenden och gjort en dukning i gröna toner i sin monter på Ljusdal Trend.
Bild 2: Lotta Ahlvar från Svenska Moderådet, (som är ett samarbetsforum för textilindustrin och som tillhandahåller trendinformation inom mode och inredning) berättar om trenden att ta in naturen i hemmet och visar en bild på gröna växter kring en lysknapp, som en påminnelse om att vara klimatsmart i hemmet.

Kardemumma - Inredning & Känsla
Ljusdal Trend
S
venska Moderådet

Facebook Twitter Google Plus Google Plus