AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 juli 2013

Inspiration till balkongen

Om man har en uteplats med tak så är det såklart enklare att inreda balkongen med kuddar och textilier. Min kompis Minna har nyligen köpt en lägenhet med en stor och rymlig balkong, med tak. Vi blev vänner under en resa i Indien en gång, och våra shoppingturer där var fantastiska. Vi hittade så många fina saker som vi släpade hem. På sin balkong har hon inrett med en del av dem och vad ska man säga - helt underbart!

Balkong i pastell Mobilfoto: Annika Rådlund
Balkong i pastell Mobilfoto: Annika Rådlund

En dagbädd blev en bra soffa och sovplats. Liknande brukar finnas hos Ellos och Haléns. Överkast/filt och orange och svart kudde från Indien - liknande finns från Anna O. Indiska mattor, liknande finns på bland annat Rusta. Kudde med indisk kvinna och den med Jimi Hendrix, marknadsfynd från Indien, äldre pall och sängbord har fått nytt liv med pastellfärg.Nyckelord:

Balkong

Besök

Detaljer

Inredning

Inspiration

Privat

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår