AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 februari 2011

Inspirationsbank

Via populära bloggen Trendenser fick jag nys om att mäklarfirman Bolaget, i Malmö, har skapat en inspirationssite. Där har de samlat bilder från 20 års bostadsfotografering. Det finns verkligen mycket fint, spännande, inspirerande, konstigt, färgglatt och roligt att kika på. Det går att selektera på olika taggs och det går att fritextsöka.

Kikade runt en stund och hittade en bild som delvis kunde vara fotad hemma hos oss! Vi har nämligen också ett Superelips med Sam Larssons stålrörsstolar "Sam" för Dux. Jag fastnade för det fina spännet bak på stolarna, som på ett skärp. Tror minsann våra är lite ljusare i tonen, men vanligast tycks de svarta vara. Jag budade hem våra på Bukowski Market och lite då och då dyker de upp på auktionssiterna. Snygga, retro och sköna!

Inspirationsbank

Bild lånad från Bolaget Inspiration

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Privat

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår