Instagram + Nespresso = Paris?

Instagram + Nespresso = Paris?

i början av november ska jag vara med och bedöma Instagram-bilder på temat kaffe! Kul! Det är ett PR företag som har bjudit in livstilsbloggare att vara med och titta på bilderna och utse vinnarna. Extra kul eftersom jag är fotograf i grunden.
Det är Nespresso som står för själva tävlingen då de nu i september lanserar en maskin som heter U, som ska vara deras smartaste maskin hittills då den har en mängd nya finesser. Tävlingen arrangeras på Facebook för att se vad konsumenterna tycker är en kreativ kaffestund för dem.
De som vill vara med och tävla om en resa till Paris (!!) (nackdelen med att vara med i en jury är att man inte får tävla..jag vill också åka till Paris!!) får ladda upp en bild via Facebook/Instagram/Twitter där man ska visa hur man skapar kreativitet kring sitt kaffe och vad man tycker symboliserar en kreativ kaffestund.
Nu hoppas jag förstås att någon av Allt om bostads läsare kammar hem priset. Så fram med mobilen och tävla på!

I början av november kommer en jury bestående av bloggare inom livsstil och design utse tio vinnare med de bästa och mest kreativa bilderna på vad som symboliserar en kreativ kaffestund. Tävlingen startar idag och den hittar du här. För att kunna tävla via Instagram måste man ha en publik profil.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus