AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 mars 2013

Iögonfallande mosaik på Rum & Trädgårdsmässan

Företaget Mosaic Sweden har dykt upp på ett par mässor den senaste tiden. Det är ett ungt företag som drivs av två tjejer och de har Sveriges första konceptbutik för enbart mosaik. Deras alster är hur häftiga som helst. Jag minns speciellt ett badkar med lejontassar med ljuvliga blommor på, det var det någon i Sydamarika som köpte som morgongåva till sin fru.... Väggmosaiken med den svenska trollska skogen har de även gjort en annan version av, som trendgurun Stefan Nilsson nyligen köpt. Den håller precis i dagarna på att bli uppsatt i badrummet i hans nyinköpta stuga. Men mosaikväggar platsar inte bara i våtutrymmen utan även i andra rum. Det är förstås inte billigt, det ligger många arbetstimmar bakom varje motiv. Men som allting annat som är gediget så håller det länge.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

En trollskogsvägg, en tron eller en stol med undersköna former från Mosaic Sweden. De har en konceptbutik på Artillerigatan 38 i Stockholm men de har också ett flertal återförsäljare runtom i landet. De gör även motiv på beställning och håller mosaikkurser. 

Mosaic SwedenNyckelord:

Arbetsrum

Badrum

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kakel

Mässor

Nyheter

Sovrum

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår