Jag är ett Lisa Bengtsson fan!

Jag är ett Lisa Bengtsson fan!

Jag har blivit kär i Lisa Bengtssons taxmönster Tillsammans. Nu vill jag ha den guldiga tapeten på en vägg i vardagsrummet och de blå kuddarna i min myshörna i köket!
Mina föräldrar har haft två taxar och de var verkligen något speciellt, grabbarna hette Kolis och Tuff och jag kan bara tänka mig hur tuffa de skulle ha sett ut i en prickig fluga eller i en leopard cape. Lisa Bengtssons taxar har alla olika namn och olika utstyrslar men grundbilden är densamma. Hon har utgått från ett foto som hon köpte på ett loppis. Det är det jag alltid har sagt, loppisar är guldgruvor! 
Tillsammans passar väldigt bra ihop med hennes tidigare mönster Mademoiselle (kvinnan med rosor), Sir Harald (mannen och hästen) och Baronessa (de stora rosorna). Medaljongerna i det nya mönstret gör att det på avstånd ser ut som vilken vanlig medaljongtapet som helst, men på nära håll upptäcker man taxarna. Underbart!

Söta Lisa Bengtsson i sin studio. Tapeten Tillsammans 850 kr/rulle med 10 meter. Kuddar med taxar; 360kr, 440kr och 940 kr. A3 affischer 199kr/st, A4 vykort 12-pack 899 kr. Rädda barnens affischer; 1250 kr för 6st A4 och 1200 kr för 70x50cm.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus