AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 januari 2016

Jonathan Adler - snyggaste inredningsmontern på Formex!

Om ni missat Jonathan Adlers inredning - kolla in det här! Det är så osvenskt som det kan bli - and I love it! Glammigt, guldigt, svulstigt, vulgärt och vissa saker är fulsnygga. Men ofta med en humoristisk touch, det är väl därför som jag gillar det extra mycket. Inredning ska vara kul! Och varför försöka vara osynlig? Vitt vitt vitt.... man om man kör det helvita, varför då inte liva upp det med en stor guldbanan? Vardagen blir så mycket roligare då. För vem blir inte glad av att titta på något som är lite sådär crazykul?

Så här såg det ut i Jonathan Adler New Yorks monter på Formex idag. Lite som ett lyxigt hotell i Miami, flärdfull art deco och porno chic.

Jonathan Adler New York på inredningsmässan Formex på Stockholmsmässan Foto: Annika Rådlund
Jonathan Adler New York på inredningsmässan Formex på Stockholmsmässan Foto: Annika Rådlund

Jonathan Adler började sin karriär med att dreja och göra egna keramikkrukor. Han öppnade sin första butik i New York 1998 och idag har han runt 30 fysiska butiker och hans produkter finns på tusentals webbutiker runtom i världen. I Sverige säljs hans produkter bland annat hos www.sleepo.se, www.hipstore.se och www.no21.se.
Hela sortimentet finns på hans webbsida och de skickar även till Sverige www.jonathanadler.com

Om man vill ha lite mer glam i livet kan man även läsa hans bok och inspireras: 100 Ways to Happy Chic Your Life som finns för 18.70 dollar på Amazon.com (http://www.amazon.com/Jonathan-Adler-Ways-Happy-Chic/dp/1402775075)

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Porslin

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår