AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 oktober 2014

Jysk öppnar butik i Kungsträdgården

Pop - up butiker verkar vara ett fenomen som är här för att stanna. Fysiska butiker som alltså bara tillfälligt befinner sig på en plats. Ibland kan det vara för att se om marknaden vill att man ska öppna en vanlig butik där men ofta är det bara för att vinna mark, alltså att nå ut till kunderna bättre. Senaste i raden här i Stockholm är Jysk som nu slår upp portarna mitt i Kungsträdgården i centrala Stockholm den 19 till 21 november. Butiken kommer att ha fokus på sovrum och inspiration och säkert vara fylld av specialerbjudanden. Jysk är ju annars en butik som ofta brukar ligga lite utanför stadskärnan. Jag har en känsla av att butiken kommer att vara lite snyggare än de vanligtvis är.

Jysk sovrum
Jysk sovrum

Jysk utvecklar sitt utbud av sovrumsprodukter och inredningsdetaljer, något som de kommer att visa upp i sin pop - up butik i Kungsträdgården. Butiken är öppen för allmänheten från den 19 till 21 november från kl. 10.00 till 18.00 och de utlovar bra erbjudanden på både inredningsdetaljer, krispiga sängkläder, mjuka kuddar och varma täcken. Om man bor i stan kan det ju vara värt att kika in där, om inte annat bara för att man är nyfiken..

Gillar för övrigt den här härliga inspirationsbilden från Jysk - de tär ju så snyggt med grått till plywood! 

 

JyskNyckelord:

Butik

Inredning

Nyheter

Sovrum

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår