AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 augusti 2014

Kaminen som man kan välja färg på

Om du är ute och letar efter en kamin så kan jag tipsa om Arvikakaminen som är en blandning av kamin, kakelugn och täljstensspis. Eldstäderna tillverkas i Dalarna av skickliga ugnsmakare som har en lång hantverkartradition bakom sig. Kaminen byggs efter kundernas önskemål beträffande färg och modell och den levereras med eller utan över-byggnad. Det finns också stora valmöjligheter när det gäller beklädnaden där det finns olika stenplattor att välja på.

Arvikakaminen / Arvika Ugnsmakeri
Arvikakaminen / Arvika Ugnsmakeri

Arvikkaminen går det att välja färg på, den byggs upp efter önskemål. Den ska ha låga rökgastemperaturer lång värmelagring vara lätteldad och vara lättmonterad trots sin vikt. Kaminerna är godkända och testad av Statens Provnings- & Forskningsinstitut gällande konstruktion, funktion, miljö och säkerhet. Den smalare modellen passar speciellt bra om man inte har så stort utrymme att placera den på. Kaminer ökar helt klart mysfaktorn och så är det så fint när man ser brasan bakom glaset.

Arvika ugnsmakeriNyckelord:

Detaljer

Inredning

Kök

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår