AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 juni 2013

Kantstött arvegods bredvid kaffemaskinen

Vi går ifrån det avskalade, hotell-loungemiljöerna är definitivt ute, enligt Maria Torén projektchef på Hem & Villa-mässan. I stället får vi en mix av supermodern design blandat med 1700-talsromantik. Återvunnet och kantstött arvegods tar plats jämte senaste kaffemaskinen i särskilt utvald färg. Allt vill vi kunna sätta vår personliga prägel på, om det så handlar om fönster eller handfat. Eftersom jag alltid samlat på prylar som jag gillar och sällan eller aldrig köpt moderna möbler så passar den här trenden mig utmärkt. Det ska bli spännande att få se vad de dukat upp på utställningsytorna på Hem och villa-mässan i höst.

Grön inspiration Foto: Per Dahl
Grön inspiration Foto: Per Dahl

Årets temafärg på Hem & Villa-mässan är smaragdgrönt. Hem & Villa, Sveriges största boendemässa med inspiration för hela hemmet, går i Stockholm 3–6 oktober och i Göteborg 24–27 oktober. Utställarna bjuder på tips och råd inom inredning, kök, förvaring, bad, vvs, energi, nybyggnation, el, design, spa & pool samt hemelektronik. Parallellmässa är Mitt kök i Göteborg.

Hem och villaNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår