AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 november 2012

Kokbokskändisar på Mitt kök - mässan

Besökte Mitt kök - mässan en sväng till idag och tittade bland annat på Sigrid Bárány, vinnare av Sveriges mästerkock 2012, när hon lagade tryffelpizza från scenen. Det var en riktigt lyxig variant med med drypande fet ost och med riven tryffel på som förstås smakade fantastiskt. Undrar om receptet finns med i hennes kokbok Spisvärme - mat med känsla? Jag såg även en skymt av Plura och av Paolo Roberto, som också har skrivit kokböcker i år. Mässor är verkligen en plats där man både kan få kunskap och inspiration. Till vintern och våren ser jag fram mot bland annat Furniture Fair (även kallad Möbelmässan) samt trädgårdsmässorna förstås. Kolla in utbudet på Stockholmsmässan och Kistamässan för att pricka in dem i almanackan redan nu.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Starstrucked (eller kokboksförfattarstrucked) på Mitt Kök - mässan idag. Sigrid Bárány, vinnare av Sveriges mästerkock 2012, lagar tryffelpizza, Plura lagar husmanskost och Paolo Roberto stretchar.

 

Stockholmsmässans program
K
istamässans programNyckelord:

Böcker

Inspiration

Mässor

Mat

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår