AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 januari 2015

Kopparfärgad strömbrytare från Schneider Electric

Hemma hos mig har bara runda Renova strömbrytare, i svart och vitt. De passar både retroinredning och om man har en mer modern stil. Nu finns det ännu fler färger på ringarna så att man kan skapa egna kombinationer. Metallictrenden håller i sig, och nu har turen kommit till strömbrytarna.

Schneider Electrics Renova-uttag Foto: Annika Rådlund
Schneider Electrics Renova-uttag Foto: Annika Rådlund

Strömbrytarna från Renova-serien går att få i många olika utföranden och färger. De säljs som en komplett produkt med ram, centrumplatta och insats i ett. Grundfärgerna är vit, svart och grå/vit men man kan även kombinera insatser och ramar i olika färger. Förutom olika färger kan ramarna också bytas ut mot varianter i metalliserat, marmorerat och glas. Prisexempel Renova strömbrytare 150 kronor, vridströmbrytare 700 kronor och 2-väggsuttag 170 kronor.Nyckelord:

Belysning

Detaljer

Elektronik

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår