AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 september 2012

Lördag 29 sept - Kaffets dag!

För första året firas idag nyinstiftade Kaffets Dag, datumet sammanfaller med International Coffee Day. Tanken är att så många som möjligt uppmärksammar kaffe och helst specialkaffe på denna dag. Så det kanske är idag man ska prova något spännande kaffe på café eller köpa en gigantisk latte bara för att fira? Eller spå vännerna i kaffesump? Eller varför inte ta en dubbel påtår tillsammans med en kaffelikör? Eller köpa en fantastisk glänsande fin kaffemaskin eller kaffebryggare?

<p>
Styline från Bosch<br>
<em>Bilden längst upp:</em> Maestria från Nespresso
</p>

Styline från Bosch
Bilden längst upp: Maestria från Nespresso

Fira kaffets dag med att skaffa en egen glänsande kaffemaskin. Kaffebryggaren Styline testades tillsammans med 24 andra kaffebryggare i mars-numret av tidningen Råd & Rön. Den stilrena Kaffebryggaren från Bosch valdes då till den kaffebryggare som lyckades få fram den absolut godaste kaffesmaken och fick utmärkelsen ”Bra köp” . Den fick även höga betyg för sitt funktionella droppstopp och smarta säkerhetslösningar.

Ovan: MAESTRIA från Nespresso ger en baristas expertis i hemmet.

Bosch
Nespresso-MaestriaNyckelord:

Elektronik

Kök

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår