AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 december 2013

Lys upp trädgården i vintermörket

Just nu är det en härlig tid då utebelysningarna glimmar fint i trädgårdar och parker. Det känns otroligt välkomnande att mötas av en upplyst entré när man hälsar på någon. I norra Sverige här det mycket snö nu så då är man inte mycket hjälpt av belysning på marken, men då få man istället placera dem högre upp, i träd eller stora buskar. Låtsas att du besöker ditt hem för första gången och se entrén med nya ögon. Vad behövs för att den ska kännas välkomnande och trevlig? Det är redan där som besökaren får sitt första intryck.

Helgbutiken.se
Helgbutiken.se

Helgbutiken.se har ett brett utbud av kopplingsbara ljusslingor, ljusnät, ljusslangar, istappsslingor, party lights och ljusgardiner i energisnål LED för utomhusbruk. LED-lamporna håller mer än 20,000 brinntimmar och 4,500 LED-lampor förbrukar inte mer ström än en 60 W glödlampa. Finns online på www.helgbutiken.se under kategorin "Jul" - "Ljusslingor i LED, utbyggbara".

HelgbutikenNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Ljus

Övrigt

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår