AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 september 2016

Lyx och budget -solrosspelgel i guld!

Ingen har väl missat solspeglarna som har blivit så populära igen, de är bland annat jättefina att ha som ett kul inslag på en foto/bildvägg. Men de här maffiga solrosspeglarna är ännu snäppet vassare tycker jag. Så snygg att ha ovanför en soffa eller bara som en väggdekoration någonstans. Den vänstra såg jag på Mios pressvisning och den kostar strax under tvåtusen, de andra två är väldigt mycket dyrare....signerad Jonathan Adler. Den övre kostar en nolla till om man säger så.

Solrosspegel Mio Foto: Annika Rådlund. Shell flower mirror och Petal mirror / Jonathan Adler
Solrosspegel Mio Foto: Annika Rådlund. Shell flower mirror och Petal mirror / Jonathan Adler

Spegel Speculary från Mio kostar 1899 kr, det är den till vänster i bild. De två högra speglarna är från Jonathan Adler, och den översta kostar $1,950 (cirka 18900 kr) och heter Shell flower mirror (gjord av guldfärgade snäckskal) och den nedre heter Petal mirror och kostar $1,150 (cirka 10 600 kr).

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
www.jonathanadler.com
www.mio.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår