AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 maj 2015

Marrakech från Scandiwall -fototapet som ser ut som kakel

Scandiwall är ett svenskt tapet- och designhus där digitala trycktekniker används för att skapa fototapeter, canvastavlor och ljudabsorbenter. Företaget jobbar med 200 fotografer och grafiska designers i Skandinavien. Motiven är både natur-, äventyrs- och stillebensfoto, och det finns även motiv på betong, kakel, plåt och sten. Kul och trendigt. Själv blev jag extra förtjust i de som heter Marrakech, som ser ut som mönstrat kakel och det finns i två olika färgställningar. Jag gillar det i orange - den färgställningen kan pigga upp vilket trött kök som helst.

Scandiwall fototapet Marrakech som ser ut som kakel
Scandiwall fototapet Marrakech som ser ut som kakel

Designtapet Marrakech 130-02 är en formstabil och slitstark tapet av typ non-woven (150g/m2). Alla våra fondtapeter/designtapeter tas fram av speciellt utvalda och erkända designers. Denna fondtapet/designtapet Marrakech 130-02 är designad av designer Linda Persson och trycks specifikt för dig och din fondväggs mått. Limmet ska appliceras direkt på fondväggen (non-woven lim) och tapet våderna monteras kant i kant. Tapet vådernas bredd är 47,5 cm.Priserna varierar på fototrycken, men många ligger mellan 359 kr och 399 kr/ kvm. www.scandiwall.seNyckelord:

Tapet

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår