AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 juni 2018

Mesh-skåp - det senaste för köket!

Ballingslöv har nu presenterat sina nyheter inför den kommande säsongen, bland annat kommer de med en moderniserad version av luckan Bistro i mattlackerad vitpigmenterad ek tillsammans med ett fantastiskt mesh-skåp i svart metall. Skåpet har fått namnet "What a mesh", som är ju lite kul tycker jag. Jag antar att de leker med uttrycket "What a mess", eftersom man kan se sakerna i skåpet så kanske man endera har en mess, dvs röra, eller så håller man ordning. Och materialet är alltså mesh, som är som ett slags nät. Det här känns verligen nytt och modernt tycker jag.

Bistro och What a mesh från Ballingslöv. Foto: Ballingslöv
Bistro och What a mesh från Ballingslöv. Foto: Ballingslöv

Naturmaterialet trä möter ruff industrilook i Ballinglövs nya kök som består av kombinationer av olika moduler och material. Skåpet "What a mesh" har en benställning i stål och luckan har en ram i svart pulverlackerad aluminium och svartlackerad streckmetall, det som kallas mesh.
Ekluckan i mattlackerad vitpigmenterad ek tillhör serien Bistro och är 19 mm i liggande faner. Här med svarta beslag och bänkskiva i svart linoleum. Prisexempel lucka 764x594 mm cirkapris 1 700 kr. Skåpet What a mesh, höjd 1123, bredd 798 mm, cirkapris 9 900 kr. Serien lanserades den 1 juni.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår