AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 november 2017

Mest klickade villa-annonsen!

Ett sekelskiftshus har förstås alltid varit lockande tycker jag, högt i tak, vackra fönster, fina snickerier och med en lagom romantisk och lantlig charm. Dessa hus har på senare år blivit allt mer populär tror jag, för man kan se att många stylingar är gjorda i dessa miljöer och bilder på vackra rum i sekelskiftsstil på Instagram får många likes. Nu bekräftar Hemnet detta, den näst mest klickade bostadsannonsen under v 46 är nämligen en nybyggd sekelskiftesvilla. I denna villa har man dock skippat allt vad mönstrade tapeter heter och istället satsat på enfärgade väggar och restarande inredning i vitt och grått. Så snyggt! Inte konstigt att många klickade för att se mer i den annonsen!

Den mest klickade annonsen var ett radhus i Upplands Väsby, men jag tyckte att bilden från det här huset var så inspirerande, med modern stil mot kakelugnen och snickerierna.

Nybyggd sekelskiftesvilla i Kungsbacka. Foto: Anders Bergstedt
Nybyggd sekelskiftesvilla i Kungsbacka. Foto: Anders Bergstedt

En nybyggd villa med sekelskiftskänsla blev det näst mest klickade objektet på Hemnet under vecka 46. Den renoverade tvåplansvillan är belägen i ett lugnt område med närhet till natur, på kort avstånd från Göteborg. Moderna materialval blandat med snickeridetaljer inspirerade av förra sekelskiftet gör detta till ett av landets populäraste objekt just nu.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hemnet.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår