Mest klickade villa-annonsen!

Mest klickade villa-annonsen!
Ett sekelskiftshus har förstås alltid varit lockande tycker jag, högt i tak, vackra fönster, fina snickerier och med en lagom romantisk och lantlig charm. Dessa hus har på senare år blivit allt mer populär tror jag, för man kan se att många stylingar är gjorda i dessa miljöer och bilder på vackra rum i sekelskiftsstil på Instagram får många likes. Nu bekräftar Hemnet detta, den näst mest klickade bostadsannonsen under v 46 är nämligen en nybyggd sekelskiftesvilla. I denna villa har man dock skippat allt vad mönstrade tapeter heter och istället satsat på enfärgade väggar och restarande inredning i vitt och grått. Så snyggt! Inte konstigt att många klickade för att se mer i den annonsen!

Den mest klickade annonsen var ett radhus i Upplands Väsby, men jag tyckte att bilden från det här huset var så inspirerande, med modern stil mot kakelugnen och snickerierna.
En nybyggd villa med sekelskiftskänsla blev det näst mest klickade objektet på Hemnet under vecka 46. Den renoverade tvåplansvillan är belägen i ett lugnt område med närhet till natur, på kort avstånd från Göteborg. Moderna materialval blandat med snickeridetaljer inspirerade av förra sekelskiftet gör detta till ett av landets populäraste objekt just nu.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hemnet.se
Facebook Twitter Google Plus Google Plus