AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 september 2013

Mina favoriter från Jotex!

Under hösten kommer Jotex att synas i TV, det är de som är huvudsponsor i TV4:s nya program Drömkåken. Programmet handlar om olika par, som får chansen att förverkliga sina drömmar genom att tävla om att färdigställa var sitt identiskt hus helt från grunden. Jag såg reprisen av det första avsnittet i helgen, då de sex paren skulle inreda en friggebod. Himla kul och inspirerande program förresten! Hur skulle du inreda en friggebod om du fick fria händer? Det jag skulle komma till var att Jotex är huvudsponsor av programmet, vilket gjorde att jag blev nyfiken förstås på att se vad Jotex har i sitt sortiment nu. Hittade många fina saker i deras webshop. Här är mina favoriter:

Jotex
Jotex

Mina favoriter från Jotex webshop. ZIG-ZAG frottéset 6 delar fr. 124,50 kr (249 kr) Just nu-50%! 4 handdukar 40x60 cm, 2 badlakan 60x120 cm. FISHERMAN taklampa i marin stil av metall och glas, fr. 799 kr. RÄNDER plastmatta 70x350 cm i slitstark miljövänlig plast. Mattan är vändbar, 699 kr. ZIG-ZAG RAND kuddfodral 29,90 ( 59,90) rabatt 50% ! Tät kvalité i vävd halvpanama. Rektangulär med breda ränder. Passpoalkant runt om. 100% bomull, 70x40 cm.

JotexNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Porslin

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår