AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 maj 2013

Mina marina favoriter!

Snart är det dags för häng vid bryggan, kvällsdopp i den vedeldade tunnan, bastukvällar och kanske poolhäng för er som har turen att ha en egen pool. Man kan säga att nu ser vi ljuset i tunneln, ljusa sommarnätter efter en låååång vinter. Här har jag valt ut några fräscha sommarfavoriter från nyheterna som har kommit eller kommer till butikerna i vår och sommar.

Mina marina favoriter!

Med sittdynan Sandhamn sitter alla skönt , Rusta. Krispigt vit, mjuk, lätt och fluffig morgonrock i wellsoft fleece med stort Beach House broderi i gråttt, från Sova. Härligt fräscha badhanddukar i marinblått och vitt (finns även i rött och vitt), från Gripsholm.Snygg kopp i marina färger, Blåvinge från Manses. Klassisk strandstol som är lätt att fälla i hop och flytta vid behov. Finns i blått eller beige, hos Blomsterlandet. Varm filt  är alltid bra att ha. Tunn och lätt yllepläd som värmer vid sena kvällar. Filten heter Vilda och kommer från Klippans yllefabrik.  Keep Cup håller kaffet eller teet varmt. Smart lösning så att inte koppen inte är het att hålla i. Finns hos Rum21.  Vattenpaus med havsblå karaff med glas designade av Ingegerd Råman för Indiska. 

 

Blomsterlandet
ndiska
Klippan Yllefabrik
Manses
Rum 21
Rusta 
SovaNyckelord:

Balkong

Inspiration

Mässor

Prylar

Textil

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår