AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 mars 2014

Miniväxthus som även går att ha på balkongen!

I olika städer i världen pågår nu försök med att öka stadsodlingen. Flera orter skulle i princip kunna bli självförsörjande på mat om de nyttjade de odlingsbara ytor som finns. Sveriges trädgårdsytor ska till exempel räcka för att försörja halva befolkningen med mat. Om man bor i stan och inte planerar att starta någon jätteodling så kan man tillexempel odla i mindre skala på taket, på balkongen eller på terassen. Om man tänker odla på taket är det nog bäst att be husägaren/bostadsföreningen om lov först. Om du har en liten täppa eller möjlighet att odla på balkongen så finns det . miniväxthus där man kan driva upp godsaker under den varma tiden på året.

Gabriel Ash /Vansta trädgård
Gabriel Ash /Vansta trädgård

Växthustillverkaren Gabriel Ash har både små och pyttesmå växthus, odlingsbänkar och odlingsskåp. Flexibla storleksmallar och lösningar för alla tänkbara situationer gör det möjligt för alla som vill att odla.

Upright Coldframe skåpet du ställer på balkongen eller mot väggen
Baby Vinehouse mot vägg eller fristående med rygg i cederträ
Kallbänkar med skyddande lock
Små växthus för alla trädgårdar som du enkelt monterar själv

De små växthusen, kallbänkar och odlingsskåp finns i Vansta Trädårds webbshop.

Vansta TrädgårdNyckelord:

Balkong

Blommor

Inspiration

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår