AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

4 juni 2014

Moderna radiatorer i gammal stil

De gamla elementen som ibland för ”järnrevben”, har idag byts ut i många hus. Nu har det kommit en ny serie som heter Delta, och de ser ut som de förr, men som är tillverkade med den absolut senaste tekniken, så de ger inte ifrån sig några pysljud som de gamla kunde göra, och de D-profilerade rören ger, i jämförelse med klassiska rör med cirkelformat tvärsnitt, en ökad yta av värmeväxling. De stora mellanrummen mellan sektionerna gör det även betydligt enklare att göra rent radiatorerna jämfört med de gamla dammsamlarna.

Delta Foto: Purmo
Delta Foto: Purmo

Delta-radiatorerna finns i 28 olika höjder, men man kan även specialbeställa radiatorer med en höjd mellan 300 och 3 000 mm. Detta tillsammans med fem olika djup och ett mycket stort utbud av färger ger alla möjligheter att hitta sina unika radiatorer. Radiatorerna i Deltaserien kostar från 2 720 kronor och har tio års garanti.

 

PurmoNyckelord:

Elektronik

Nyheter

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår