Moments by Maria Monazami - ny servis hos Fyrklövern!

Moments by Maria Monazami - ny servis hos Fyrklövern!

Nu har den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami designat en servisen som heter Moments tillsammans med Fyrklövern. Jag var på ett kvällsevent igår där Maria själv berättade om sin servis. Det var så lustigt, för dagen innan när jag tittade på Hollywoodfruarna på TV så tänkte jag att det vore kul att träffa Maria. Jag har sett henne en snabbis på Formex där hon visade sina glas som hon har gjort för Reijmyre men nu var det liksom en helkväll med Montazamis. Både Kameron, hennes bror, syster och dotter Hanna var på plats när det var premiärvisning.
"Jag är avundsjuk på mig själv", sa Maria. "Jag har aldrig ägt en servis, och nu har jag fått en servis som är precis som jag vill ha den". Delarna går i vit, puderrosa och grå toner. Kanterna är formad som små pärlor och den rosa färgen är hämtad från Marias läppstift. Till servisen hör även glas, där champagneglasen förstås har "tassels" (tofsar) ingraverade och det finns även vaser i ljusstakar i glas. I hennes kollektion finns även textilier för dukning, bäddning och dekoration. De kommer att säljas av Hemma-party företaget Living and Rooom, som ägs av Fyrklövern.

. Att samla familj och vänner, kring ett uppdukat bord för att umgås, det är något man bör göra minst en gång i veckan, enligt Maria Montazami. Här är hennes servis och inredning för Fyrklövern och Living and Room.
Facebook Twitter Google Plus Google Plus