AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 december 2014

Mönstrat kakel och klinker i badrum och tvättstuga

Här är två fina exempel på hur det kan se ut med mönstrat kakel och klinker i badrum och tvättstuga. Jag tycker att man kan våga ha stormönstrat på golvet även i ett litet badrum, om man har enfärgade väggar så blir det väldigt effektfullt och man behöver inte piffa så mycket mer där. Med enfärgade handdukar där så är allt klappat och klart. I en tvättstuga så kan man välja att ha mönstrat kakel på till exempel en vägg eller bara ytan ovanför tvättbänken. Våga färg så blir tvättrummet en mycket trevligare plats.

Mönstrat kakel och klinker i tvättstuga och badrum. Foto: Annika Rådlund
Mönstrat kakel och klinker i tvättstuga och badrum. Foto: Annika Rådlund

Stora plattor med mönstrat klinker på golvet och lite mindre kakel på väggen i tvättstugan. Klinker passar bättre att ha på golvet eftersom det är tåligare än kakel, som kan spricka om man tappar något på det. Bilderna är fotade på en husmässa i Finland i somras.Nyckelord:

Badrum

Detaljer

Inspiration

Kakel

Klinker

Mässor

Porslin

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår