AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 juni 2016

Mura en egen mur

Det är på sommaren man vill att alla de där trädgårdsdrömmarna ska gå i uppfyllelse, gärna allt på en och samma gång. Nu vet man ju att det inte är möjligt, för man har inte 20 man som de har i TV-programmen där de kör på och gör allt i ett svep. Men det man kan göra är att göra ett projekt i taget och inte påbörja ett annat innan det första är helt avslutat.
Om du har att Bygga en mur på din projektlista så kan jag tipsa om att Finja betong har en bra beskrivning på hur man kan göra. Fördelarna med en mur är att man kan dölja saker bakom, och inuti den. Belysning och eluttag kan nämligen placeras i muren och kablar enkelt döljas under täckningen av murkrönet samt under putsen. Du kan även integrera brevlådan i muren.

Mura en egen mur

Finja har tagit fram en gör det själv-beskrivning för att bygga en murad och putsad trädgårdsmur. Beskrivningen innehåller allt du behöver veta och införskaffa, från grund till färdig mur, beskrivningen finns här.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.finja.seNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår