AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 januari 2015

Mysigt vitt miniväxthus från Icahemma.se

Jag brukar försöka hitta på lite pyssel med min son ibland på helgerna. Han är inte jätteförtjust i att rita och måla så man får hitta på något annat. I helgen blev det lite planteringar i ett vitt litet växthus från Ica, det tyckte han var coolt. Istället för att plantera frön i växthuset, så satsade jag på plantor som inte kräver vatten varje dag. Han gillade speciellt den röda "tomatkaktusen" så den fick en plats i mitten. Växthuset kommer så småningom att få lite andra dekorationer också, men det får bli en annan helg.

Växthus Ica Garden Foto: Annika Rådlund
Växthus Ica Garden Foto: Annika Rådlund

Växthus metall 28x15cm ICA Garden, finns på www.icahemma.se och på Ica Maxi. Pris ca: 149 kr. Plantorna och dekorationsstenarna köpte jag på Ulriksdals slottsträdgård. Pris cirka 29 kr/st för plantorna och ca 30 kr för de vita dekorationsstenarna (säljs på lösvikt).Nyckelord:

Blommor

Inspiration

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår