AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 januari 2018

NatureUp - platseffektiv växthållare

Än är det några månader kvar tills odlingssäsongen drar igång - men redan nu kan man ju börja dagdrömma om frodigare tider... Nu börjar företagen skicka ut presreleaser om årets trädgårdsnyheter. Idag finns det ju många olika lösningar för att kunna odla, oavsett om man har en liten balkong eller en stor trädgård. En av nyheterna från Gardena är växthållaren NatureUp kan man ställa på marken eller fästa på väggen. och det går att sätta ihop fler moduler för att skapa en större vägg. Härligt!

NatureUp från Gardena
NatureUp från Gardena

Ett inbyggt dräneringssystem i NatureUp ska göra att det inte samlas överflödigt vatten i krukorna utan istället ska det ner på en bricka under. Bra tycker jag om man har det på till exempel en balkong. Vill man slippa vattna själv kan man komplettera med ett bevattningssystem i samma serie. Materialet är vädertålig plast och priset för tre vertikala växthållare med tre krukor i varje ligger på cirka 540 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.gardena.com/seNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår