AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 juni 2016

Ny barnmöbelskollektion: Pretty & Mighetto!

Pretty Pegs, som är känd för sina fantasifulla möbelben i olika färger och former, lanserar nu även barnmöbler. Den första lanseringen sker i augusti och då är det den här sängen med motiv av Mrs Mighetto (känd för sina akvareller) som kommer ut på marknaden. Fler delar ska komma senare under hösten.
Sänggavlarna och de olika sidorna ska vara enkla att fästa i exempelvis vanliga resårbottnar, som till exempel Ikeas. Man kan alltså välja om man vill köpa en eller två galvar och om man vill ha sidor eller inte.
Själv föredrar jag barnsängar med sidokant eftersom barnen lätt ramlar ur annars. I alla fall så gör min son det...typ varje gång han sover i en säng utan kant så då måste man lägga kuddar på golvet och försöka vika upp bäddmadrassen och lägga något där under så han inte faller ur.

Ny barnmöbelskollektion: Pretty & Mighetto!

Pretty Pegs och Mrs Mighetto lanserar första delen i den gemensamma barnmöbelskollektionen Pretty & Mighetto i augusti. Pris: 1350 kr/ gavel och de kommer att säljas på prettypegs.com

Läs tidigare inlägg: Möblerna får nytt liv med söta ben från Pretty Pegs

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

 Nyckelord:

Barn

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Sovrum

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår