AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 juni 2011

Ny härlig och spirande mönstervärld!

Visst är det härligt med mönster och färger och att mixa och matcha! Men ibland kan det vara svårt att få det att gå ihop tycker jag, speciellt på kuddar. Någon har för mycket pasteller i sig, en annan går mer mot vitt än beige, och de kan ha olika röda nyanser...ibland funkar det och ibland inte.
Spira inrednings nya kollektion har härligt starka färger med vitt och svart som bas. De har gjort så att de passar ihop med deras tidigare färger, det gillas skarpt! Då är det bara att fylla på och smocka hela soffan full med kuddar i härliga mönster! Jag gillar speciellt det nya tyget som på håll ser ut som ett träd och med en närmare titt så är sitter det några stora papegojor i lövverket. Väldigt fint!
Känner man för att piffa upp köket med lite nytt porslin så passar rotors servisserie Signatur bra till Spiras tyger. Signatur finns i tre blanka glasyrer, vitt, svart och orange. Den är helläcker i orange! I serien finns soppterrin, salladsskål, förvarings -eller sillburk, soppskål, djup tallrik, mattallrik och lattemugg. Även här kan man mixa och matcha, vitt med svart och orange.
Har du en helt vit porslinsserie innan så kan du hotta upp den i höst med att köpa den fina soppterrinen i orange och servera bordsvattnet i lattemuggarna i orange. Vipps så har dukningen fått en ny stil! Eller satsa på deras fiffiga bordstabletter med en liten ficka för besticken för en ny look.
"Under solen" är ett annat lite blommigare mönster som rotor lanserar till hösten tillsammans med Arvidssons Textil. Det kommer att finnas sommetervara i 100% lin och det kommer att sys upp förkläden, kuddar och bordsdukar. Mönstret kommer även att finnas på tallrikar, salladskålar och sillburkar.

Ny härlig och spirande mönstervärld!

Servisserien Signatur från rotor är tillverkad i lergods av Nittsjö keramik i Dalarna. Det blommiga mönstret "Under solen" lanseras också av rotor tillsammans med Arvidssons textil. Mönstret med lövverk i svart, vitt och grönt eller svart, vitt och rosa kommer från Spira.  Alla produkter kommer att finnas i handeln i höst.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår