AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 oktober 2014

Ny säng med rätt stöd och ventilation

Sängföretaget Hilding Anders, med en tradition av sängtillverkning som sträcker sig 75 år tillbaka i tiden, lanserar nu madrasser med memoryskum av det nya varumärket Curem. En unik struktur i materialet låter även luften cirkulera, vilket ska ge ett perfekt sängklimat. Hemligheten bakom den unika följsamheten och avlastningen som sängen ger, är att axelpartiet och höfterna tillåts sjunka ner mjukt och följsamt i madrassen. Detta samtidigt som midja och korsrygg ska få ett välbehövligt extra stöd. Du sover helt enkelt utan att känna mottryck. I en Curem-säng finns även den elastiska textilen som mjukt och behagligt följer de underliggande komfortmaterialen. För att komma ner i riktig djupsömn och få en behaglig sömn krävs även rätt temperatur i sängen. Om man har problem med att man svettas om natten så ska den här öka ventilationen och därmed minska det problemet. Curem-sängens skum har en speciellt utvecklad struktur som låter luften cirkulera och den Ökotex-märkta textilen är också ventilerande och fuktgenomsläpplig. Ett fräscht sovklimat utlovas från Hilding Anders.

Curem / Hilding Anders
Curem / Hilding Anders

Curem-sängarna finns i tre varianter: traditionellt ramsängsutförande, som ställbar säng eller som kontinentalsäng. Ramsängen finns i storlekarna 75–120 cm, den ställbara sängen i storlekarna 90–105 cm och kontinentalsängen i storlekarna 120–180. I vissa bredder går det även att få en längd på 210 cm. Alla sängar går att få i två färger; ash och anthracite.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Sovrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår