AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 september 2015

Nya pastellfärgade bakprodukter hos Cervera

Bakning har blivit populärt igen, mycket tror jag är tack vare program som Dessertmästarna, Leila bakar och Hela Sverige bakar. Dessutom vet man då vad bakverken innehåller, om man bakar själv. Då kan man välja bra mjöl utan tillsatser och välja bort färgämnen och så vidare.
Cervera har tagit fasta på det här i ders höstsatsning. De har sett en ökad efterfrågan på allt inom bakning, med allt från mått, springformar, bunkar och jäskorgar till dekorationer och bakdukar.
Deras nya serie heter Grimstorp och där hoppas man att kundera ska hitta egna favoriter men även välja något ur serien då de letar presenter och julklappar till baksugna. Gillar man Leila Lindholms bakprylar i pastellfärgad emalj då gillar man nog de här också.

Cerveras nya bakserie Grimstorp. Foto: Annika Rådlund och Cervera
Cerveras nya bakserie Grimstorp. Foto: Annika Rådlund och Cervera

Nya serien Grimstorp innehåller allt man kan behöva för att lyckas med såväl matbröd som kakor och desserter, allt är tillverkat emalj, trä, rostfritt, silikon och plast i härliga pasteller.

I Grimstorp-sortimentet finns måttbägare, brödpenslar, jäskorgar, slickepottar, ballongvispar, kavlar, köksvågar, florsockerströare, kakstämplar, ugnseldfasta pajformar, kökshanddukar, förkläden, kakfat, kastruller och ugnsformar för muffins, sockerkaka och bröd mm.
Grimstorp-seriens förpackningar har ett härligt mönster i design av Anna Hillervik. Den som tittar noga hittar ballongvispar, muffinsformar och citroner dolda i det brokiga mönstret.

Pris: från 39 kr till 299 kr. Prisexempel: Ballongvisp 79 kr, litermått i emalj 299 kr, kakstämpel 99 kr. Grimstorp finns i butik i mitten av oktober.

www.cervera.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Kök

Mat

Nyheter

Presenter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår