AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 maj 2016

Nya snygga och smarta vägghyllor

Nu är jag på jakt efter vägghyllor, för min son vill ha något att ställa sina Lego Star Wars figurer och skepp på.... jag har titta på String hyllor, men det skulle vara kul med något annat. Nu har jag hittat de här, helt nya från Maze. Hyllsystemet heter Pythagoras och de triangelformade konsolerna finns i fem olika färger och fyra olika hyllplan, det gör ju att man kan variera dem så att det passar utrymmet där de ska sitta, man ska även kunna placera dem i ett hörn eftersom konsolerna är triangelformade. Så det kanske är de här hyllorna som det får bli.

Vägghyllor Pythagoras från Maze
Vägghyllor Pythagoras från Maze

Pythagoras från Maze är designade av Gustav Rosén och de är tillverkade i Småland. Färger på konsolerna: vit, svart, bordeaux, grön, mässing och det finns även olika färger på hyllplanen: vit lack, svart lack, valnöt, vitpigmenterad björk. Det rekomenderade priset per konsol är 375 kr/par och hyllplan 400 kr/st. Lanseras nu hos Designtorget.
www.mazeinterior.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår