AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 januari 2014

Nytt mönstrat golvklinker för kök, hall och badrum

Nyhet på Kakelspecialisten är klinkerserien Cementine för både golv - och väggbeklädnad. Detta är en mönstermix och består av 9 olika mönster med en sliten vintagekänsla och ett drag av de traditionella betongplattorna. Cementine är 20x20 cm och passar i de flesta utrymmen som till exempel badrum och kök både på golv och på vägg. Man får nog välja golv eller en vägg, annars kan det nog bli lite för mycket mönster...Fördelen med klinker på ett hallgolv till exempel är att det är lätt att städa och det är reptåligt. Har man golvvärme så är det inte bara skönt åt fötterna det smäter även snön som man drar in på vintern, så att det går lätt att torka bort. Små mängder dunstar förstås fort.

Cementine/Kakelspecialisten
Cementine/Kakelspecialisten

Serie Cementine är tillverkad i Italien och ordinarie lagervara på Kakelspecialisten. Vissa av mönstren går att få som enskilda mönster i stället för mönstermixen, det är då beställningsvara. Cementine 20x20 cm kostar 695:-/kvm.

 

KakelspecialistenNyckelord:

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår