AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

31 augusti 2014

Nytt växthus som följer Attefallreglerna

Vansta Trädgård har tillsammans med Hartley Botanic tagit fram en modell speciellt designad för att passa de nya Attefallreglerna. Detta hus är en variant av deras Victorian Lodge men med lite mer bredd för att ge ännu mera plats för umgänge. Jag tycker att den här modellen är så vacker, en riktig trädgårdsdröm. På Vansta trädgårds hemsida kan man se att den normala modellen av Victorian Lodge har en byggyta 21,3 kvm. Den här nya modellen som ska följa Attefallreglarna har en byggyta på 25 kvm.

Victoria Lodge / Hartley Botanic
Victoria Lodge / Hartley Botanic

Hartley Botanics nya växthus har måtten 5,9 x 4,1 med en något grundare entré än de andra viktorianska modellerna, allt med en totalyta på 25 kvm. Dubbeldörrar är standard. Jag har inte sett något pris på den här eftersom modellen är helt ny, men den normala Victorian Lodge - moddelen som är 21.3 kvm kostar 251.000 kr exkl. moms och 313.750 kr inkl. moms, så då kostar den här modellen på närmare 25 kvm troligtvis lite mer. Smakar det så kostar det som sagt. Frakt & montering tillkommer också på priset.

 

Vansta Trädgård

Gilla Allt om bostad på facebookNyckelord:

Blommor

Bygg

Nyheter

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår