AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 maj 2012

Orange köksbänk för 70-tals älskare!

Enligt Pantone Color Institute så är årets trendfärg orange, eller rättare sagt tangerine. För mig som är född på 70-talet så har färgen alltid förknippats med min barndom. Med orange-bruna tapeter, köksredskap i orange plast och plastmattor i orange. Själv har jag numera ett stort plåtskåp (tänk klädskåp i ett omklädningsrum) i hallen. Färgen är rätt stark så att ha den som accentfärg går bra tycker jag, men det får inte bli för mycket. Cosentino har färgen på sina Silestone köksbänkar (som även kan användas som badrumsbänkskiva). Bänkskivan kan bli ett härligt inslag i ett vitt kök eller badrum.

Orange köksbänk för 70-tals älskare!

Silestone bänkskiva består av mer än 90 % kvarts (hård natursten) så materialet tåligt mot både stötar, fläckar och syror. Våga en orange om du har ett neutralt kök och satsa på en i mer neutral ton om du har färgade köksskåp.

 

 

Cosentino NewsNyckelord:

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår