AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 mars 2015

Oras Optima - kran med Eco-knapp

Att välja kran är ju inte helt lätt. Det har gått några år sedan jag köpte mina, och då gick jag bara på utseendet när jag valde. Sedan dess har det kommit många smarta varianter på marknaden. Oras Optima är ett av exemplen, engreppsblandare för kök och badrum med en spak utrustad med en eco-knapp. Knappen reducerar vattenflödet, men ska i de flesta fall fullt tillräckligt med vatten för vardagssysslorna. Vattenflödet kan lätt ökas genom att trycka på eko-knappen och samtidigt lyfta upp spaken. Knappen är till för att spara vatten och energi, men fungerar också som temperaturbegränsare, vilket är särskilt bra förstås om man har små barn. Temperaturbegränsningen kan överskridas om eco-knappen trycks in samtidigt som spaken förs förbi spärrläget.

Oras Optima - kran med Eco-knapp

Med eco-knappen på Oras Optima kan man på ett enkelt sätt spara vatten- och energi. Tvättställsblandare, pris cirka 1729 kr Köksblandare med smart diskmaskinsventil stängs automatiskt efter 3 eller 12 timmar, pris cirka 3566 kr. www.oras.comNyckelord:

Badrum

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår