AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

31 juli 2015

Organisera kaoset på hemmakontoret

Om man som jag har lite kaos kring skrivbordet hemma så finns det en del smarta lösningar. Nu har jag bland annat kikat på den här. Tack vare smarta specialutformade insatser kan man skräddarsy boxarna och därmed sitt förvaringssystem. Ordning och reda. Löning på fredag.

Organisera kaoset på hemmakontoret

Kaos på hemma-kontoret är lätt hänt. Med SmartStore från Orthex ska det vara enklare att skapa ordning och reda bland papper och prylar. Allt är dessutom tillverkat i Sverige och lådorna finns i storlekar från 1 liter till 70 liter. Pris från 25 kr.

Sedan den första SmartStore Classic-boxen såg dagens ljus 1995 i småländska Tingsryd har den utvecklats från en enda transparent modell till att omfatta ett brett sortiment i olika modeller och storlekar. Till dags dato har SmartStore-originalet tillverkats i mer än 63 miljoner exemplar!

http://www.orthexgroup.se/sv/varumarken/smartstoreNyckelord:

Arbetsrum

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår